ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Cimişlia a fost inaugurat un teren sportiv

10:16 | 18.05.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 18 mai. /MOLDPRES/. Liceul teoretic (LT) „Mihai Eminescu” din Cimişlia a fost ieri gazda evenimentului „Lunar Olimpic” ce a demarat cu Lecția Olimpică, desfășurată de autoritățile raionului. De asemenea, în cadrul instituţiei a fost inaugurat terenul sportiv renovat, transmite MOLDPRES.

“Această “Lecție Olimpică” este un moment important de a reflecta asupra beneficiilor aduse de sport pentru o viață sănătoasă și desigur o metodă de educație a tinerilor. Mai mult de atât, evenimentul are o conotație dublă pentru întreaga comunitate, semnificând nu doar promovarea sportului, ci și inaugurarea terenului sportiv al LT „Mihai Eminescu”, un proiect ce va permite organizarea diferitelor activități sportive pentru elevi, tinerii din raion, fiind o motivație suplimentară de a practica sportul”, a menționat preşedintele raionului Cimişlia, Mihail Olărescu.

„Promovarea sportului și a Mișcării Olimpice este o prioritate pentru noi, iată de ce ne propunem ca mai mulți tineri și copii să cunoască adevăratele principii ale modului sănătos de viață, olimpismului, sportului de performanță”, a relevat în cadrul evenimentului Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Moldova.

Foto: Olympic Moldova

img22003688

img22003688

img22003688

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!