ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Joe Biden a declarat că Putin vrea să distrugă identitatea Ucrainei

13:44 | 23.05.2022 Categorie: Externe

Tokyo, 23 mai. /MOLDPRES/. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin,  încearcă să distrugă identitatea Ucrainei. Acest lucru îl demonstrează bombardamentele ruse asupra unor ţinte civile precum şcoli, spitale, centre de îngrijire şi muzee, a declarat luni, 23 mai, președintele SUA Joe Biden, relatează MOLDPRES cu referire la Agerpres.

"Cred că ceea ce încearcă să facă Vladimir Putin este să elimine identitatea Ucrainei", a spus Biden, în timpul vizitei sale la Tokyo. "El nu o poate ocupa, însă încearcă să o distrugă", a adăugat preşedintele american.

Președintele rus "trebuie să plătească un preţ mare pentru barbaria lui în Ucraina", pentru a-i descuraja pe alţii să întreprindă asemenea acţiuni, a mai spus Biden cu referire la tensiunile militare în jurul Taiwanului.

Șeful statului american a făcut aceste declaraţii în timpul conferinţei de presă pe care a susţinut-o alături de premierul Japoniei, Fumio Kishida.

img22003854

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!