ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Uniunea Europeană va susține un nou proiect în raionul Strășeni

08:46 | 25.05.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Un eveniment de prezentare generală a proiectului „UE pentru Moldova: dezvoltarea comunităților locale” s-a desfăşurat ieri în raionul Străşeni, transmite MOLDPRES.

Proiectul urmează să fie implementat de Uniunea Europeană, Ministerul Federal German pentru Cooperarea Economică și Dezvoltare, Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare și Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone – Asistența Poloniei.

Membrii echipei proiectului au familiarizat conducerea raionului cu obiectivele programului și principalele rezultate care se aşteaptă de la acesta. Astfel, acţiunea are drept scop îmbunătățirea calității vieții în comunitățile locale selectate, contribuind la dezvoltarea lor durabilă. 

„Raionul Strășeni va beneficia de suport oferit autorităților locale în îmbunătățirea capacităților de furnizare eficientă a serviciilor publice, precum și în îmbunătățirea infrastructurii, utilităților publice, oportunităților de afaceri și de locuri de muncă pentru bărbați și femei”, indică Consiliul raional Străşeni.

Foto: Consiliul raional Străşeni

 

img22003904

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!