ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un spectacol de Daniela Burlaca va fi jucat la Teatrul ”Geneza Art”

14:53 | 26.05.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. La Teatrul ”Geneza Art” va fi prezentat sâmbătă și duminică, 28 și 29 mai, la ora 19.00, spectacolul ”Gardenia”, montat de Daniela Burlaca după o piesă semnată de Elżbieta Chowaniec, informează MOLDPRES.

Sâmbătă, la ora 18.00, Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” își așteaptă publicul la spectacolul  ”Flori pentru Algernon” de Daniel Keyes, în regia lui Iuri Harmelin, și la 18.30, Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – la spectacolul ”Pășind printre nori” de K. Higgins, în regia lui Dumitru Koev.

Duminică, la ora 17.30, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” readuce în scenă spectacolul ”Arta conviețuirii” de Yasmina Reza, în regia lui Petru Vutcărău.

În aceeași zi, la ora 18.00, Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” va prezenta spectacolul  ”Flori pentru Algernon”, iar la 18.30, Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” – spectacolul ”Fără pijamale” după Mawby Green şi Ed Feilbert, în regia lui Alexandru Grecu și Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” - spectacolul ”Pasiunea Maddalenei” de Don Nigro, în regia lui Iosif Șaț.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!