ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Desene ale copiilor refugiați din Ucraina au fost expuse la Parlament

09:07 | 01.06.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 1 iun. /MOLDPRES/. Parlamentul Republicii Moldova găzduiește, în această săptămână, expoziția de desene cu genericul ”Pacea și războiul, prin ochii copiilor”, comunică MOLDPRES.

În cadrul expoziției au fost expuse 60 de desene ale copiilor refugiați din Ucraina. Lucrările, ce exprimă culorile și emoțiile păcii și ale războiului, au fost create în cadrul atelierelor de pictură, organizate la centrele de plasament temporar din Călărași, Criuleni și Bulboaca.

Expoziția de desene a fost organizată în cadrul Programului Național ”Respect Moldova, uniți pentru PACE” și este găzduită de Parlamentul Republicii Moldova în contextul vizitei oficiale comune a Președinților de Parlament din Statele Baltice și Nordice (NB8) și a Zilei internaționale a ocrotirii copilului.

Foto: Parlament

img22004093

img22004093

img22004093

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!