ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 40 de conducători auto au fost documentați în stare de ebrietate

16:14 | 06.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 6 iun. /MOLDPRES/. Peste 40 de conducători auto au fost documentați de polițiștii de patrulare în stare de ebrietate, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, în zilele de odihnă, oamenii legii au depistat peste 1500 de abateri de la Regulamentul circulației rutiere comise de participanții la trafic.

Astfel, circa 1000 de șoferi au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză. Alți aproape 350 de conducători au fost sancționați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră.

La fel, polițiștii au stabilit încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat de revizie tehnică a vehiculelor – peste 180 de cazuri, iar în aproximativ 140 de cazuri șoferii au fost sancționați pentru necuplarea centurii de siguranță.

În zilele de odihnă, polițiștii au intervenit în 133 de cazuri, apeluri parvenite la numărul unic 112.

Foto simbol

img22004229

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!