ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două persoane suspectate de escrocherie cu peste 90 mln de lei vor ajunge pe banca acuzaților

10:33 | 08.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a anunțat astăzi că a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a unui bărbat și unei femei acuzați de săvârșirea infracțiunii de escrocherie, în valoare de peste 90 de milioane de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii, cei doi sunt suspectați că în perioada 2013-2014, folosindu-se de situația de serviciu, cu utilizarea unor hotărâri judecătorești false, au însușit bunuri și sume bănești, cauzând victimelor daune materiale în proporții deosebit de mari.

În vederea asigurării acțiunii civile de către procurori au fost aplicate sechestre pe bunurile făptuitorilor în mărime de peste 90 000 000 lei.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!