ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova a obţinut 5 medalii de bronz la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori

09:16 | 04.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 4 iul. /MOLDPRES/. Echipa Republicii Moldova a cucerit cinci medalii de bronz în cadrul Olimpiadei Balcanice la Matematică pentru Juniori, desfășurată în Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, în perioada 28 iunie – 3 iulie, a anunţat astăzi Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC), transmite MOLDPRES.

Potrivit instituţiei, medaliile de bronz au fost obținute de către Laura Șestacov și Bianca Iordachi, eleve la Liceul Teoretic „Orizont” din Chișinău; Alin Popescu, elev la Gimnaziul Gribova, Drochia; Robert Barbuța, elev la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Chișinău și Marius Cerlat, elev la Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău.

La Olimpiada Balcanică la Matematică pentru Juniori au participat 107 elevi din 18 țări. Republica Moldova a fost reprezentată de şase elevi și doi profesori.

Foto: MEC

img22004959

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!