ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a salutat echipa care va reprezenta R. Moldova la Festivalul Olimpic al Tineretului European

13:24 | 20.07.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 iul. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a înmânat astăzi Drapelul de Stat al Republicii Moldova echipei de sportivi ce ne va reprezenta țara la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia, care va avea loc începând cu ziua de 23 iulie, informează MOLDPRES cu referire la serviciul de presă al Președinției.

„I-am felicitat pe tineri pentru performanțele obținute până în prezent și care i-au adus la prima competiție olimpică din viața lor. Am menționat, totodată, că au o misiune importantă și responsabilă, care depășește limitele sportului - căci, reprezentându-ne cu demnitate țara, ei vor promova Republica Moldova în lume”, a spus șefa statului în adresarea către echipa de tineri sportivi.

Totodată, Maia Sandu a menționat că Festivalul Olimpic al Tineretului European este despre excelență sportivă, dar și despre prietenie, respect și bună înțelegere între oameni și popoare. „Le doresc tinerilor sportivi ca talentul și munca depusă până acum să le aducă rezultate și să devină motiv de mândrie pentru toată țara. Iar noi, de acasă, îi vom urmări și vom fi solidari cu ei”, a spus Maia Sandu.

Foto: Președinție

img22005403

img22005403

img22005403

img22005403

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!