ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Chişinău a fost organizat Festivalul Pomușoarelor și Mierii de Albine

11:32 | 21.08.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Cea de-a doua ediție a Festivalului Pomușoarelor și al Mierii de Albine se desfăşoară în zilele de 20-21 august, la Chişinău, transmite MOLDPRES.

La deschiderea evenimentului a participat Iurie Scripnic, secretar de stat la Ministerul Agriculturi şi Industriei Alimentare (MAIA), care a adresat un mesaj de felicitare și încurajare cultivatorilor de bacifere și apicultorilor. „Vă mulțumesc pentru perseverență, dăruire profesională și muncă asiduă”, a spus oficialul.

Acest eveniment este unul anual, organizat cu scopul susținerii producătorilor locali, promovării produselor autohtone sănătoase și benefice pentru organismul uman, precum și familiarizării consumatorilor cu o gamă largă a produselor fermierilor din Republica Moldova.

Foto: MAIA

img22006287

img22006287

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!