ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Legislativului a adresat un mesaj de felicitare în ajunul Zilei Independenței

14:07 | 26.08.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a adresat astăzi un mesaj de felicitare în ajunul Zilei Independenței Republicii Moldova, marcată la 27 august, transmite MOLDPRES.

Speakerul a îndemnat parlamentarii să marcheze Ziua Independenței alături de oamenii din țară. „Dragi colegi, dragi cetățeni, mâine, 27 august, celebrăm Ziua Independenței Republicii Moldova. Este o zi importantă pentru noi toți și vin cu un îndemn să mergem să sărbătorim acest eveniment alături de oamenii din țară, fie la Chișinău, fie la Bălți, Ungheni, Comrat, Cahul sau în orice altă localitate”, a declarat Igor Grosu.

Președintele Legislativului a specificat că Ziua Independenței trebuie să ne consolideze în jurul unui ideal comun și în dorința de a contribui plenar la dezvoltarea țării. „La mulți ani tuturor cu prilejul zilei noastre naționale! La mulți ani, Republica Moldova!”, a spus oficialul.

Sâmbătă se împlinesc 31 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova. Cu acest prilej, în capitală, precum și alte localități ale țării vor fi organizate mai multe evenimente.   

img22006418

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!