ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANSA a dispus retragerea din comerţ a unui lot de ouă de găină

10:15 | 30.08.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 30 aug. /MOLDPRES/. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunţat astăzi că retrage din comerț un lot neconform de ouă de găină, transmite MOLDPRES.

„Operatorul din domeniul alimentar SRL „Raiplai Avicola” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum uman, determinată de depistarea prezenței Salmonella Enteritidis în fecalele găinilor ouătoare”, explică instituţia.

Agenţia precizează că este vorba de produsul: Ouă de găină pentru consum; Originea: Republica Moldova, r. Briceni s. Tabani; Codul producătorului: 3MD BR 004. Data expirării loturilor retrase: de la 13.09 până la 24.09.2022.

Conform ANSA, persoanele care au achiziționat produse din loturile date sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate.

Foto: ANSA

 

 

img22006486

img22006486

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!