ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații au adus omagiu limbii române

15:18 | 31.08.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 31 aug. /MOLDPRES/. Cu ocazia Zilei Limbii Române, președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu alți deputați, au depus flori la bustul lui Mihai Eminescu de pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică ”Ștefan cel Mare și Sfânt”, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

În context, președintele Parlamentului a salutat faptul că, după doi ani, Salonul Internațional de Carte ”Bookfest” a revenit la Chișinău. Timp de cinci zile, circa 30 de edituri de pe ambele maluri ale Prutului vor oferi iubitorilor de lectură oportunitatea să aleagă din cele peste 30 de mii de volume de cărți pentru toate vârstele și preferințele. Ediția 2022 a ”Bookfest Chișinău” se bucură de Înaltul Patronaj al președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, și al președintelui României, Klaus Iohannis.

Foto: Parlament 

 

img22006513

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!