ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău a fost vizitat de circa 25 de mii de oameni

13:28 | 06.09.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 6 sep. /MOLDPRES/. Peste 25 de mii de oameni au participat și au procurat cărți la prețuri promoționale la cea de-a cincea ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, care s-a încheiat duminică la Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, cele 30 de edituri de pe ambele maluri ale Prutului, numărul mare de vizitatori, precum și diversitatea evenimentelor, peste 30 de lansări de carte, au făcut din această ediție una dintre cele mai frumoase de până acum. Ediția din acest an s-a bucurat de Înaltul Patronaj al președinților Republicii Moldova, Maia Sandu, și României, Klaus Iohannis.

Ediția 2022 a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău a beneficiat de susținerea financiară a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, a Ministerelor Culturii din România și Republica Moldova, Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) și a Guvernului Suediei în cadrul Proiectului Tehnologiile Viitorului. Organizatorii evenimentului sunt Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, Mediacor, Uniunea Editorilor din Republica Moldova, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Asociația Editorilor din România.

img22006639

img22006639

img22006639

img22006639

img22006639

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!