ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procuratura Anticorupție a prezentat detalii despre perchezițiile de la un fost deputat PSRM

19:05 | 08.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Procuratura Anticorupție a prezentat detalii despre perchezițiile de la un fost deputat al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Fostul legislator este vizat în cadrul cauzei penale de învinuire a ex-președintelui Republicii Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în rezultatul perchezițiilor de astăzi, au fost depistate și ridicate mai multe dispozitive informatice și înscrisuri de ciornă, care la fața locului s-a stabilit că au legătură cu circumstanțele cauzei penale și urmează a fi analizate în ansamblu cu alte probe administrate pe caz.

Procurorii precizează că „la acest moment fostului deputat nu i-a fost atribuită nici o calitate procesuală, acesta urmează să fie citat și audiat de către procurori în perioada imediat următoare. În privința persoanei vizate, la această etapă a procesului penal, nu a fost aplicată nici o măsură procesuală de constrângere”.

Foto simbol

img22006728

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!