ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu, împreună cu un grup de deputați au semnat în Cartea de condoleanțe la Ambasada Marii Britanii

19:45 | 09.09.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu un grup de deputați au semnat în Cartea de condoleanțe, deschisă la Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în memoria Reginei Elisabeta a II-a. Parlamentarii au depus flori și au păstrat un moment de reculegere în amintirea Reginei, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

”Regina Elisabeta a II-a a fost nu doar un simbol al naţiunii, dar şi un model al datoriei, moderaţiei şi înţelepciunii politice. A ghidat naţiunea şi la bine şi la greu şi ca nimeni altul a ştiut să unească oameni, popoare şi destine. A fost o mare personalitate, care-şi va ocupa locul bine meritat în manualele de istorie. Condoleanțe profunde familiei regale și poporului Regatului Unit”, este mesajul transmis de Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Foto: Parlament

img22006771

img22006771

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!