ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Executivul a numit noi secretari de stat

15:47 | 05.10.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 5 oct. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a numit astăzi trei secretari de stat la Ministerul Educației și Cercetării și la Ministerul Afacerilor Interne, comunică MOLDPRES.

Sergiu Gurin și Gheorghe Cuciureanu au fost numiți în funcția de secretar de stat al Ministerului Educației și Cercetării, iar Petru Țurcan va ocupa fotoliul de secretar de stat al Ministerului de Interne.

Tot azi Cabinetul de miniștri a aprobat numirea lui Veaceslav Dobîndă în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos. De asemenea, Viorel Ciubotaru, ambasador în Regatul Belgiei, a fost numit prin cumul ambasador în Marele Ducat de Luxemburg.

img22007466

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!