ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Natalia Gavrilița a discutat cu reprezentantul special al OSCE, Thomas Mayr-Harting

17:25 | 25.10.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Natalia Gavrilița l-a primit în vizită pe reprezentantul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Thomas Mayr-Harting, a relatat agenției MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În cadrul discuției a fost examinată situația actuală din regiune, dar și consecințele războiului din Ucraina asupra securității energetice a Republicii Moldova și a procesului de negocieri cu partea transnistreană.

Oficialii au vorbit despre necesitatea identificării și implementării imediate a unor soluții viabile care ar soluționa problemele cu care se confruntă locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului. De asemenea, s-a convenit asupra intensificării colaborării reciproce și menținerii unui dialog dinamic și constructiv, care să țină cont de interesele tuturor cetățenilor Republicii Moldova.  

Foto: Guvern

img22008038

img22008038

img22008038

img22008038

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!