ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cooperarea moldo-americană a fost discutată de președintele Maia Sandu și Ambasadorul SUA, Kent Logsdon

15:16 | 26.10.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 oct. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent Logsdon. Discuția s-a focusat pe agenda bilaterală și pe situația dificilă în care se află țara noastră în prezent, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Interlocutorii au vorbit despre criza energetică fără precedent, căreia trebuie să-i facă față cetățenii și economia Republicii Moldova și care este o consecință directă a invaziei Rusiei în Ucraina.

Președintele Maia Sandu a mulțumit pentru susținerea oferită de partenerii americani pentru a ne consolida instituțiile publice și a realiza reforme în sectoarele-cheie, în special în reformarea justiției și lupta cu corupția. Este un sprijin ce contribuie la reziliența țării noastre față de amenințările curente, a menționat șefa statului.

Foto: Președinție

img22008065

img22008065

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!