ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

UE va susține crearea şi dezvoltarea întreprinderilor sociale în R. Moldova

09:37 | 05.11.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Fundația Est-Europeană, cu sprijinul Uniunii Europene și al Suediei, a anunțat Concursul de granturi pentru crearea sau dezvoltarea întreprinderilor sociale. Termenul de aplicare este data de 23 noiembrie 2022, transmite MOLDPRES.

Organizațiile societății civile pot beneficia de granturi de până la 25 de mii de euro pentru crearea și dezvoltarea afacerilor sociale. Acestea au drept scop să creeze locuri de muncă și oportunități de integrare pentru grupurile vulnerabile.

Granturile sunt oferite în cadrul proiectului „Valorificăm potențialul societății civile pentru promovarea și dezvoltarea antreprenoriatului social în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul Contact și Keystone Moldova.

Programul de granturi are drept scop susținerea organizațiilor societății civile în vederea creării și/sau dezvoltării afacerilor sociale țintite să creeze locuri de muncă și oportunități de integrare social-profesională a grupurilor vulnerabile, care va contribui ulterior la bunăstarea cetățenilor și a comunităților.

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!