ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ASP a sistat temporar programarea prealabilă

10:39 | 16.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Agenția Servicii Publice (ASP) a anunțat că din cauza unor deficiențe tehnice ale sistemelor informaționale automatizate ale ASP, astăzi, 16 noiembrie, a fost sistată temporar programarea prealabilă la serviciile prestate de Agenție, transmite MOLDPRES.

În prezent, deservirea cetățenilor se desfășoară după principiul rândului viu, prioritate având persoanele care s-au programat anterior.

„Specialiștii lucrează pentru a restabili sistemul informațional de programare. Vom reveni cu informații suplimentare în cel mai scurt timp. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe create şi Vă mulţumim pentru înţelegere”, potrivit ASP.

Foto: ASP

 

 

img22008700

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!