ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Azi şi mâine sunt posibile deconectări de energie din cauza atacurilor Rusiei asupra Ucrainei

08:52 | 29.11.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 29 nov. /MOLDPRES/. Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) a anunţat în această dimineaţă că marţi şi miercuri, 29-30 noiembrie, din cauza posibilelor atacuri masive cu rachete ale Rusiei asupra Ucrainei, există riscul de deconectări de la energia electrică în toată țara, transmite MOLDPRES.

În caz de o astfel de situație, toate serviciile statului sunt pregătite să intervină și să restabilească livrarea de energie electrică în termeni restrânși, conform sursei citate.

„Să fim precauți și pregătiți”, înseamnă MIDR.

Pe 23 noiembrie, în Republica Moldova s-au înregistrat deconectări electrice în urma bombardamentelor rusești asupra sistemului energetic din Ucraina.

Foto: telegram

img22009094

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!