ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procesul de reforme a fost discutat de Maia Sandu cu Secretarul General al Consiliului Europei

09:33 | 08.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu Secretarul General al Consiliului Europei (CoE), Marija Pejčinović Burić. Discuția s-a axat pe cooperarea cu CoE, care de aproape trei decenii este un partener solid în procesul de reformare și democratizare a țării noastre, relatează MOLDPRES cu referire a Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Șefa statului a subliniat că, în pofida provocărilor aduse de război, autoritățile continuă acțiunile de dezrădăcinare a corupției și de reformare a justiției. Potrivit președintelui, aceste reforme sunt parte a agendei europene a țării, dar și un angajament luat față de cetățeni, de a construi o societate justă și o economie rezilientă, care să ofere oamenilor siguranță.

Maia Sandu a apreciat sprijinul Consiliului Europei pentru promovarea drepturilor omului și a valorilor democratice, a statului de drept și a libertății mass-media.

Foto: Președinție

img22009425

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!