ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNAS a finanțat prestații sociale în valoare de 290,1 milioane de lei

14:44 | 12.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 12 dec. /MOLDPRES/. Casa Naţională de Asigurări Sociale /CNAS/ a anunțat că astăzi, conform graficului stabilit pentru luna curentă, a fost executată finanțarea unui șir de prestații sociale în valoare de 290,1 mln de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, au fost finanțate indemnizațiile adresate familiilor cu copii, indemnizaţiile pentru creşterea copiilor persoanelor asigurate, indemnizaţia lunară de suport pentru creşterea până la împlinirea vârstei de 3 ani a copiilor gemeni, dar și indemnizaţiile paternale.

Totodată, de astăzi își pot ridica banii și beneficiarii de compensaţii destinate participanților la lichidarea avariei de la C.A.E. Cernobîl, indemnizații viagere și beneficiarii de ajutor de șomaj.

Foto: CNAS

img22009538

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!