ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Universitatea de Stat i-a acordat secretarului de stat al DRRM Adrian Dupu titlul de Doctor Honoris Causa

08:25 | 14.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Senatul Universității de Stat din Moldova (USM) i-a acordat ieri titlul onorific de Doctor Honoris Causa secretarului de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), Adrian Dupu, transmite MOLDPRES.

„Prin acordarea acestui titlu onorific, dorim să ne exprimăm încă o dată gratitudinea pentru întreaga susținere pe care ați acordat-o universității noastre. Într-un timp atât de scurt am reușit împreună să realizăm proiecte frumoase, de rezultatul cărora se vor bucura generații de studenți și cadre didactice de la USM. Ați lăsat o moștenire valoroasă tinerei generații USM-iste, lucru pentru care nu putem decât să vă fim profund recunoscători”, a subliniat rectorul USM, Igor Șarov.

La rândul său, Adrian Dupu a declarat că este onorat de acordarea înaltului titlu și integrarea sa în comunitatea academică a celei mai prestigioase instituții de învățământ superior din R. Moldova. „Mă simt onorat și recunoscător să primesc titlul de Doctor Honoris Causa din partea celei mai mari și importante universități din R. Moldova. Vă mulțumesc că prin această diplomă onorifică mă primiți să fiu parte a lumii academice, o lume pe care am admirat-o și apreciat-o mereu. Vă mărturisesc că pentru mine aceste momente sunt realmente copleșitoare”, a relevat șeful DRRM.

Foto: USM

img22009588

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!