ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe explozii au fost auzite miercuri dimineață în centrul Kievului

10:59 | 14.12.2022 Categorie: Externe

Kiev, 14 dec. /MOLDPRES/. Mai multe explozii au fost auzite în centrul Kievului miercuri dimineaţa, relatează MOLDPRES cu referire la Unian.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat pentru portalul Unian că „ocupanții au început dimineața de astăzi cu lansarea a 13 drone de producție iraniană. Toate au fost doborâte. Bravo apărării antiaeriene”, a declarat șeful statului ucrainean.

Primarul Kievului Vitali Kliciko a precizat că rămășițele dronelor au căzut pe unele blocuri din raionul Șevcenko al capitalei. Au fost avariate două clădiri administrative.

Deocamdată nu a fost semnalată nicio victimă.

În ultimele luni, armata rusă bombardează cu insistență infrastructura civilă a Ucrainei pentru a impune țara vecină să recunoască anexarea de către Rusia a cinci regiuni ucrainene.

Foto: telegram

img22009593

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!