ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații vor ieși în vacanță la finele lunii decembrie

10:18 | 26.12.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 26 dec. /MOLDPRES/. Sesiunea de toamnă a Parlamentului se va încheia la finele lunii decembrie. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței plenare din 29 decembrie, comunică MOLDPRES.

Tot pentru data de 29 decembrie, agenda parlamentară include subiecte ce țin de ratificarea Contractului de finanțare dintre Republica Moldova şi Banca Europeană de Investiții pentru suplinirea și realizarea în continuare a proiectului „Moldova drumuri III”, modificarea Legii privind siguranța alimentelor, modificarea Legii cu privire la medicamente.

Tot joi urmează a fi dezbătut proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 162/2005 cu privire la statutul militarilor și a Legii nr. 170/2007 privind statutul ofițerului de informații și securitate.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, sesiunea de toamnă începe la 15 septembrie și se încheie la sfârșitul lunii decembrie.

img22009931

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!