ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alocațiile pentru alimentarea participanților la olimpiadele școlare vor fi dublate

14:27 | 28.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/. Alocațiile zilnice pentru alimentarea participanților la olimpiadele școlare vor fi majorate de două ori. În acest sens, Guvernul a aprobat astăzi modificări la Regulamentul cu privire la susținerea elevilor dotați, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului. 

Astfel, pentru etapa raională/municipală și zonală vor fi alocați până la 60 de lei pentru fiecare elev, iar la etapa republicană - până la 120 de lei. 

Prin urmare, cheltuielile financiare necesare Ministerului Educației și Cercetării, pentru alimentarea a circa 3700 de participanți la 2l de olimpiade și concursuri republicane, constituie circa 540 mii de lei - bani care vor fi alocați din bugetul de stat. 

Foto: Guvern 

img22009995

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!