ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAEIE a condamnat ferm agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei

15:19 | 29.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 dec. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene condamnă cu fermitate agresiunea brutală a Federației Ruse împotriva Ucrainei, care urmărește distrugerea infrastructurii critice și uciderea civililor, se arată într-un comentariu al ministerului în legătură cu atacurile rachetelor rusești în Ucraina, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Lansarea în dimineața zilei de astăzi a peste 100 de rachete rusești în direcția marilor orașe ucrainene, inclusiv a regiunilor limitrofe cu țara noastră este inacceptabilă. 

Ambasada Republicii Moldova la Kiev și Consulatul general de la Odesa activează în continuare și oferă la necesitate suport informațional și consular cetățenilor Moldovei din Ucraina.

img22010041

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!