ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prima săptămână din 2023 va fi cu temperaturi primăvăratice

15:11 | 03.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 3 ian. /MOLDPRES/. Săptămâna curentă a început cu temperaturi primăvăratice care se vor menţine și în continuare, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Potrivit meteorologilor, până sâmbătă, 7 ianuarie, în ţară se vor înregistra, ziua, până la 10 grade Celsius.  Totodată, valorile termice nocturne vor fi caracterizate de indicatori pozitivi, în funcţie de regiune, de la 0 până la plus 6 grade Celsius.

Spre finele săptămânii, vremea se va răci cu câteva grade, iar în centrul şi nordul ţării noaptea mercurul termometrelor va coborî până la minus 2 grade Celsius. De asemenea, în raioanele de nord, la finele perioadei de referinţă sunt posibile ploi de scurtă durată, în rest, prognozele indică cer variabil, preponderent însorit.

Foto: SHS

 

 

img23000034

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!