ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful CNAMUP a fost suspendat din funcție

12:29 | 16.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 16 ian. /MOLDPRES/. Natalia Catanoi a fost suspendată din funcția de șef al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. Un ordin în acest sens a fost semnat de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, comunică MOLDPRES.

În ordin se mai precizează că a fost inițiată o anchetă internă la CNAMUP "în scopul elucidării faptelor care au condus la un management defectuos în situații de urgență". De asemenea, se spune că se instituie o comisie de anchetă în acest caz.

Natalia Catanoi a anunțat că va contesta ordinul de suspendare.

Natalia Catanoi a fost numită în funcția de director al IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească în martie 2022 în urma unui concurs. Aceasta a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Grete Popa” din Iași în anul 2001. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!