ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu președintele BEI despre programele de dezvoltare sprijinite în Moldova

16:26 | 18.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 ian. /MOLDPRES/. La Davos, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție cu Werner Hoyer, președintele Băncii Europene pentru Investiții, despre proiectele finanțate de Bancă în Republica Moldova și despre perspectivele de colaborare în viitor, prioritățile noastre de cooperare cu BEI fiind transportul, energia, sănătatea și digitalizarea economiei, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Apreciem sprijinul oferit țării noastre de către BEI prin intermediul Echipei Europa pentru depășirea crizelor care au lovit Moldova, în contextul războiului din Ucraina precum și pentru susținerea avansării noastre pe calea integrării europene”, a menționat șefa statului.

Foto: Președinție

img23000374

img23000374

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!