ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputați din R. Moldova și România se vor întruni într-o ședință comună

18:22 | 18.01.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 18 ian. /MOLDPRES/. În perioada 19-22 ianuarie, Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senatul României organizează în județul Argeș o ședință comună cu comisia omoloagă din Parlamentul Republicii Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat plasat pe site-ul Senatului României, ședința vine drept răspuns la întrevederile pe care acestea le-au avut la Chișinău, Republica Moldova, și la Iași, în continuarea dialogului politic parlamentar dintre membrii comisiilor juridice deschis în anul 2022.

Programul ședinței prevede întâlniri cu membrii Comisiei juridice, numiri și imunități, conduse de Olesea Stamate, precum și o ședință la care sunt invitați profesioniști din mediul juridic.    

Reuniunea comisiilor care va avea loc la Pitești, județul Argeș, și se înscrie în demersul de colaborare instituțională între România și Republica Moldova.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!