ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Componența nominală a Delegației R. Moldova în Comisia Unificată de Control a fost actualizată

16:39 | 25.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Guvernul a modificat componența nominală a Delegației Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control, pentru a consolida capacitățile acesteia privind sprijinul multilateral al procesului de reglementare transnistreană, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Hotărârea aprobată în ședința din 25 ianuarie stabilește desemnarea lui Alexandru Flenchea în calitate de conducător al delegației, dar și numirea unor noi membri și experți propuși de către autoritățile și instituțiile cu atribuții în domeniu. 

Delegația Republicii Moldova funcționează în baza unui regulament aprobat de Guvern în octombrie 2011 și are menirea de a monitoriza continuu situația în Zona de Securitate, de a interveni la problemele ce țin de funcționarea mecanismului de menținere a păcii, asigurarea ordinii și siguranței cetățenilor în această regiune.

Foto: Biroul politici de reintegrare

img23000579

img23000579

img23000579

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!