ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tinerii din R. Moldova pot aplica pentru o bursă la Școala Europeană a Parteneriatului Estic

16:26 | 01.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a anunțat astăzi despre lansarea de către Școala Europeană a Parteneriatul Estic din Georgia a concursului pentru Programul de Burse pentru anul academic 2023 – 2024, comunică MOLDPRES.

Potrivit MAIE, concursul este destinat elevilor din statele Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina) cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani.

În urma concursului vor fi selectați până la 20 de elevi care vor primi o bursă completă. Procesul de aplicare pentru admitere la studii este deschis până pe data de 16 martie 2023.

Formularele de înscriere, pot fi consultate pe pagina web a Școlii Europene a Parteneriatului Estic (PaE): www.eapeuropeanschool.eu.

Școala Europeană a Parteneriatului Estic a fost înființată în anul 2018 la Tbilisi, Georgia, ca parte a eforturilor Uniunii Europene și ale țărilor partenere de a consolida oportunitățile educaționale pentru elevii din cele șase state. În ultimii trei ani, 17 elevi din Republica Moldova au absolvit Școala Europeană.

Foto: MAEIE

img23000802

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!