ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a discutat cu Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu

18:04 | 02.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Cristian-Leon Țurcanu, Ambasadorul României la Chișinău, transmite MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a relatat agenției că în contextul războiului de la graniță și al crizei energetice, președintele Maia Sandu le-a mulțumit domnului ambasador și partenerilor români pentru sprijinul consecvent oferit țării noastre. O noutate excelentă este testarea în perioada următoare a punctului comun de trecere a frontierei Leușeni - Albița, pe sensul de intrare în România. De asemenea, miercuri, 1 februarie, în Moldova a sosit primul lot de lemne din România, de peste 2000 de metri steri, care vor ajunge în curând la cetățeni. 

Șefa statului a apreciat, de asemenea, sprijinul Bucureștiului în parcursul nostru european. România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie și rămâne principalul partener economic al țării noastre.

Foto: Președinție

 

img23000854

img23000854

img23000854

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!