ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noul director executiv al Administrației de Stat a Drumurilor a fost prezentat echipei

16:06 | 03.02.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Directorul general interimar al Administrației de Stat a Drumurilor, Sergiu Bejan, a prezentat astăzi colectivului noul director executiv al întreprinderii, Nicolai Mîndra, transmite MOLDPRES.

Sergiu Bejan a apreciat calitățile profesionale și experiența noului director executiv. Totodată, acesta a accentuat importanța unei structuri de conducere executivă operațională, care să pună umărul la consolidarea activităților întreprinderii și realizarea obiectivelor strategice în ramura infrastructurii rutiere.

La rândul său, Nicolai Mîndra a menționat că își propune să asigure dezvoltarea unui management eficient în cadrul instituției și să acorde o atenție sporită digitalizării proceselor pentru realizarea cu succes a proiectelor în domeniu.

Noul director executiv a absolvit Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Urbanism și Arhitectură, specialitatea Căi Ferate Drumuri și Poduri. Pe parcursul a peste 10 ani a activat în calitate de expert în inginerie civilă, consultant superior al Departamentului de dezvoltare a drumurilor în cadrul Ministerului Transportului și Infrastructurii Drumurilor, manager de proiecte și specialist în procurări Washington, SUA, dar și în calitate de șef Serviciul Managementul Ingineresc al Î.S „Administrația de Stat a Drumurilor”.

Foto: ASD

img23000876

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!