ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a avut o convorbire telefonică cu președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa

19:52 | 09.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. În contextul celor 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între cele două țări, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat la telefon despre cooperarea bilaterală cu omologul său din Portugalia, Marcelo Rebelo de Sousa, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, oficialii au trecut în revistă evoluțiile din regiune și au vorbit despre cooperarea economică dintre cele două țări.

Șefa statului a mulțumit pentru sprijinul și ajutorul umanitar oferit în gestionarea crizei refugiaților din Ucraina în țara noastră precum și pentru susținerea în procesul nostru de obținere a statutului de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. 

Foto: jornaln.pt

img23001075

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!