ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o discuție telefonică cu președintele Serbiei

17:48 | 15.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi la telefon cu președintele Republicii Serbia, Aleksandar Vučić, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, discuția a avut loc în contextul declarației șefei statului de la începutul săptămânii, cu privire la riscurile de destabilizare a situației din țara noastră și eventuala implicare a cetățenilor altor state. 

Cei doi lideri și-au reconfirmat respectul pentru integritatea teritorială a țărilor și și-au exprimat disponibilitatea de cooperare pentru a preveni activitățile ilegale cu implicarea cetățenilor țărilor noastre. De asemenea, șefa statului l-a felicitat pe omologul său sârb cu prilejul Zilei Statalității, marcată astăzi în Serbia.

img23001227

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!