ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SFS a anunțat învingătorii ediției speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă a Loteriei fiscale

18:24 | 15.02.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Un număr de 100 de contribuabili vor beneficia de premii în valoare de 1500 lei fiecare. Aceștia au fost selectați în cadrul ediției speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă a concursului „Loteria fiscală”, transmite MOLDPRES.

Lista învingătorilor a fost publicată pe pagina web a Serviciului Fiscal de Stat (SFS). Premiile sunt transferate câștigătorilor pe conturile de card.

La actuala ediție specială a „Loteriei fiscale” au participat tranzacțiile efectuate cu cardul bancar în perioada sărbătorilor de iarnă - 1 decembrie 2022 – 8 ianuarie 2023. La concurs au participat 10 mln de tranzacții a căror sumă a constituit 3,1 mlrd de lei.

În anul 2022, în cadrul concursului „Loteria fiscală” au avut loc patru etape trimestriale și două ediții speciale cu ocazia sărbătorilor pascale și a sărbătorilor de iarnă. Ca rezultat, au fost identificați 896 de învingători, care au beneficiat de premii în valoare totală de 996 mii de lei.

Concursul „Loteria fiscală” a fost inițiat în anul 2020. Tragerile la sorți a tranzacțiilor câștigătoare se efectuează în baza informației prezentate de către băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei Random.org.

Lista învingătorilor poate fi vizualizată aici: https://sfs.md/uploads/files/E-VAT/loteria%20fiscala/nume%20prenume%20ed%20speciala%20II%202022.pdf

img23001228

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!