ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului va participa la Conferința de Securitate de la München

10:50 | 17.02.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa la Conferința de Securitate de la München, în perioada 17-19 februarie, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, în cadrul evenimentului internațional din Germania, agenda șefei statului prevede întrevederi cu lideri de stat și de guverne, înalți oficiali europeni, dar și cu unii șefi de organizații internaționale.

Cea de-a 59-a reuniune a forumului va oferi o platformă de discuții, la nivel înalt, privind cele mai mari provocări ale politicii externe și de securitate din această perioadă. Totodată, la aproape un an de la agresiunea brutală a Rusiei în Ucraina se va discuta despre angajamentul politic al comunității mondiale față de ordinea internațională bazată pe reguli.

Foto simbol

img23001280

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!