ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sediul Sectorului Poliției de Frontieră din Otaci va fi reconstruit din resurse europene

13:21 | 22.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Angajații poliției de frontieră de la Otaci vor avea condiții de muncă mai bune. Timp de peste doi ani, reconstruirea sediului SPF Otaci a fost tergiversată din cauza unor proceduri birocratice care împiedicau renovarea și dotarea corespunzătoare a acestuia, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

„Actualmente, sediul în care lucrează colegii noștri de la SPF Otaci este într-o stare deplorabilă. Partenerii de dezvoltare și-au arătat disponibilitatea de a acorda suport financiar pentru reconstrucția clădirii. Însă, pentru materializarea proiectului, era necesar ca dreptul de proprietate asupra acestor bunuri imobile să aparțină statului”, a menționat ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco. 

Documentul aprobat astăzi de Cabinetul de miniștri, la propunerea Ministerului Afacerilor Interne, prevede transmiterea, cu titlu gratuit, din proprietatea orașului Otaci în proprietatea statului a unui bun imobil cu suprafața de 1183,6 m.p. și a două terenuri cu suprafața de 0,5455 ha și 0,1434 ha, situate în raionul Ocnița, orașul Otaci, pe str. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Proiectul urmărește îmbunătățirea infrastructurii subdiviziunilor Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și crearea unor condiții de muncă aliniate la standardele europene. 

Foto: Guvern                                                                                        

                                                                                                  

 

img23001451

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!