ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SFS va monitoriza activitatea comercianților de flori și a antreprenorilor din domeniul Horeca

08:57 | 07.03.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 7 mar. /MOLDPRES/. În contextul marcării Zilei internaționale a femeii, Serviciul Fiscal de Stat (SFS) va desfășura în zilele de 7 și 8 martie acțiuni de monitorizare a contribuabililor care activează în domeniul comerțului cu flori și Horeca, transmite MOLDPRES.

Acțiunile au drept obiectiv monitorizarea modului de respectare a legislației de către contribuabili, în scopul prevenirii nedocumentării tranzacțiilor prin echipamentele de casă și de control. SFS a precizat că acțiunile de monitorizare nu presupun efectuarea măsurilor de control la agenții economici, respectiv nu vor fi aplicate sancțiuni.

Autoritatea fiscală națională recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legale, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor, astfel contribuind la majorarea nivelului de conformare.

Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă la cooperare agenții economici și contribuabilii pe parcursul desfășurării acțiunilor anunțate.

Foto simbol

img23001824

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!