ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ofițerii şi subofițerii debutanți au depus jurământul solemn la Academia „Ștefan cel Mare”

13:37 | 07.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 7 mar. /MOLDPRES/. Ofițerii şi subofițerii debutanți au depus jurământul solemn în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Academia „Ștefan cel Mare” din capitală, transmite MOLDPRES.

Prezent la eveniment, ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, a subliniat că jurământul reprezintă o piatră trainică pusă la fundamentul profesional al viitorilor apărători ai ordinii de drept.

„Familia sistemului afacerilor interne creşte frumos. 27 de ofiţeri şi 117 subofiţeri completează rândurile oamenilor bravi care au ales să servească Republica Moldova. Este o alegere asumată ce vorbeşte despre maturitate, valorile în care ați fost educaţi în familie, dar şi despre un angajament pe care vi-l asumaţi  pentru toată viaţă”, a spus Ana Revenco.

La eveniment a participat rectorul Academiei „Ștefan cel Mare”, Dinu Ostavciuc, prim-prorectorul pentru studii şi management al calităţii, Iurie Odagiu şi personalul managerial şi didactic implicat în procesul de instruire. Aceștia au transmis debutanţilor mesaje de felicitare şi i-au îndemnat să-şi asume conştient responsabilitatea de a servi patria cu devotament şi integritate.

Foto: Academia „Ștefan cel Mare”

img23001850

img23001850

img23001850

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!