ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului Letoniei va sosi la Chișinău

10:47 | 20.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 20 mar. /MOLDPRES/. Președintele Saeima Republicii Letonia, Edvards Smiltēns, se va afla, în perioada 21-23 martie, într-o vizită oficială în Republica Moldova, relatează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, oficialul leton va avea întrevederi cu conducerea țării – șeful statului, Maia Sandu, președintele Parlamentului, Igor Grosu, și cu prim-ministrul Dorin Recean.

Agenda vizitei mai include discuții cu deputații din Comisia parlamentară politică externă și integrare europeană și cei din Grupul de prietenie cu Republica Letonia, precum și cu vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene.

De asemenea, șeful Legislativului, Igor Grosu, și omologul său, Edvards Smiltēns, vor planta copaci în Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru”.

În 2018, Ināra Mūrniece, președintele de atunci al Saeima Letoniei, a efectuat o vizită la Chișinău. 

Foto: Parlament

img23002218

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!