ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul României Nicolae Ciucă va efectua joi o vizită la Chișinău

14:07 | 22.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Premierul României, Nicolae Ciucă, va efectua joi, 23 martie, o vizită oficială la Chișinău. Oficialul român va avea întrevederi cu premierul Republicii Moldova Dorin Recean, șeful statului Maia Sandu și președintele Parlamentului Igor Grosu. Anunțul a fost făcut astăzi de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, informează MOLDPRES.

„Vizita premierului Ciucă reconfirmă sprijinul puternic al României în realizarea reformelor și avansarea parcursului european al țării noastre, consolidarea economiei urmare a multiplelor proiecte pe care le avem în desfășurare cu partea română, dar și consolidarea rezilienței și securității statului nostru”, a precizat Daniel Vodă.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a afirmat că vizita la Chișinău a premierului român este un răspuns la vizita efectuată de premierul Dorin Recean pe 1 martie la București.

La Chișinău, Dorin Recean și Nicolae Ciucă vor avea o întrevedere tête-à-tête, iar ulterior vor discuta în formatul lărgit al delegațiilor. Cei doi oficiali vor susține o conferință de presă. 

Foto: Guvernul României

img23002304

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!