ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinții celor două Camere ale Parlamentului României vor sosi săptămâna viitoare la Chișinău

11:37 | 24.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 24 mar. /MOLDPRES/. Președinții celor două Camere ale Parlamentului României, Marcel Ciolacu - Camera Deputaților și Alina Gorghiu - Senat vin pe data de 27 martie într-o vizită la Chișinău. Anunțul a fost făcut de speakerul Igor Grosu, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în ultimele zile Chișinăul se bucură de o atenție deosebită din partea colegilor din România. “Șirul vizitelor importante a fost deschis de către prim-ministrul României, Nicolae Ciucă. Am profitat de ocazie, și i-am mulțumit în numele cetățenilor cu care vorbesc atunci când merg în satele din țară, pentru sprijinul necondiționat. În pofida tuturor provocărilor, și ele nu au fost puține în ultimii doi ani, noi am reușit datorită României și tuturor românilor, să ieșim din această iarnă. Asta chiar dacă în toamna anului 2022 ni se prevestea că vom sta în întuneric și în frig”, a afirmat Grosu.

Președintele Parlamentului a menționat că la finele acestei săptămâni la Chișinău sunt în vizită membrii Comisiei juridice a Camerei Deputaților din România. “Vreau să anunț că în zilele următoare vor sosi alte două comisii importante ale Parlamentului României: cea pentru Integrare Europeană și cea a Controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații. Pe data de 27 martie, la Chișinău vor veni omologii mei români: Alina Gorghiu și Marcel Ciolacu, pe care-i aștept cu drag pentru a dezvolta relațiile excelente pe care le-am stabilit. Acest șir de întrevederi importante demonstrează concret sprijinul pe care îl avem în România și arată încă o dată că noi nu suntem singuri în parcursul nostru European”, a conchis Grosu.

img23002380

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!