ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful Oficiului Consiliului Europei își încheie misiunea la Chișinău

09:28 | 28.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a discutat luni cu William Massolin, care își încheie misiunea de șef al Oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova, comunică MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a relatat pentru agenție că președintele le-a mulțumit lui William Massolin și echipei sale pentru sprijinul constant acordat realizării reformelor democratice în țara noastră, în domeniul justiției, mass-media și al respectării drepturilor omului.

Guvernul va continua eforturile sale de reformare a justiției și de recâștigare a încrederii oamenilor în acest sector. O justiție funcțională și independentă este o precondiție pentru dezvoltarea economiei și consolidarea statului nostru, și o condiție esențială în parcursul nostru european, a remarcat Maia Sandu.

Foto: Președinție

img23002461

img23002461

img23002461

img23002461

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!