ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Letonia rămâne un susținător puternic al parcursului european al Republicii Moldova

15:07 | 28.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. Cooperarea în domeniul securității cibernetice și combaterea dezinformării s-au aflat printre subiectele discutate de prim-ministrul Dorin Recean cu ambasadorul Letoniei în Republica Moldova, Uldis Mikuts, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

„Este important ca țara noastră să rămână un pol de stabilitate și pace în estul Europei. De aceea, ne concentrăm eforturile și pe creșterea interoperabilității cu alte state în domeniul securității cibernetice, al digitalizării. Contăm și pe sprijinul ferm al Letoniei în ceea ce privește alinierea legislației la acquis-ul european, experiența în reformarea justiției și combaterea propagandei”, a evidențiat prim-ministrul Dorin Recean.

Ambasadorul Letoniei a reconfirmat sprijinul Guvernului de la Riga pentru realizarea proiectelor de modernizare a țării și și-a exprimat convingerea că relațiile dintre cele două state se vor dinamiza pe domenii de interes comun. 

„Letonia rămâne un susținător puternic al parcursului european al Republicii Moldova. Am reușit, până acum, să implementăm numeroase proiecte în comun și sper că vom continua să aprofundăm și să fortificăm relațiile bilaterale moldo-letone”, a declarat ambasadorul Uldis Mikuts.

Foto: Guvern

img23002485

img23002485

img23002485

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!