ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moldova a cucerit 11 medalii la Europenele de karate shotokan

11:33 | 04.04.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 4 apr. /MOLDPRES/. Sportivi din Republica Moldova au cucerit 11 medalii la Campionatul European de karate shotokan printre seniori, care s-a desfășurat în Italia, transmite MOLDPRES cu referire la Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS).

Dintre acestea, două medalii de aur au fost adjudecate de Vitalie Spînu, la probele kumite individual Open și kumite sanbon shobu +80 kg.

„Sportivul din Bălți a mai cucerit alte două medalii: argint la ippon shobu și bronz la kumite echipe mixt. Pe podium au mai urcat Anastasia Spînu (trei medalii de argint și una de bronz), Vasilii Dovzii (trei medalii de bronz), Daniel Mutelica (două medalii de bronz) și Sandu Gazea (o medalie de bronz)”, indică CNOS.

În clasamentul pe echipe, Republica Moldova s-a clasat pe locul 4, după România, Bulgaria și Ungaria.

Foto: CNOS

img23002719

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!